sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Karlstejn

Tällä viikolla alkoi koulutyöt pukata toden teolla päälle. Täytyi alkaa tekemään intensiivikurssieni raportteja, opiskella todenteolla tsekkiä, joka muuttuu koko ajan vaikeammaksi, sekä kansainvälisen markkinoinnin ryhmätyötä. Tiistaina oli taas vuorossa N2N, tällä kertaa Radost Fx klubilla, joka sijaitsee lähelä keskustaa. Paikka on kuitenkin pieni, eikä hirveän viihtyisä. Etkoilimme Mitjan ja Danielin kämpässä ja kuten aina, etkot venyivät ja olimme bileissä vasta yhden aikaan. Keskiviikkona sain aikaseksi käytyä Ikeassa ostamassa keittiötarvikkeita sekä uuden tyynyn, dormin tyyny kun ei yllättäen ole mikään mukavuuden ihme. Alkuviikon iloisiin yllätyksiin kuului se, että dormimme hissi saatiin vihdoin korjattua, eikä tarvitse enää ravata portaita ylös. Tosin hissi ei korjauksen jälkeenkään tunnu hirveän turvalliselta heiluessaan puolelta toiselle.

Torstai-iltana pelailimme korttia ja perjantaina kävimme pelaamassa biljardia keskustassa sijaitsevassa biljardisalilla, jossa soitettiin pelkästään Nightwishia. Paikka oli erittäin hienossa vanhassa tanssiaissalissa. Pari meistä jatkoi vielä lähellä Charles bridgeä sijaitsevalle klubille, mutta muut suuntasimme kotiin. Lauantaina aurinko paistoi taas pitkästä aikaa ja suuntasimme tämän innoittamana retkelle puolen tunnin junamatkan päässä Prahasta sijaitsevaan Karlstejnin linnaan. Kyseisessä linnassa säilytettiin ennenmuinoin mm. kruunun jalokiviä. Tunnin opastetun kierroksen jälkeen kävimme syömässä tanskalaisten isännöimässä ravintolassa ja lähdimme takaisen Prahaan. Ennen dormille menoa kävimme Mitjan ja Danielin kanssa ostamassa sangria-ainekset illan etkoja varten, jotka pidettiin tällä kertaa mun ja Luc:n loistoresidenssissä. Sangria hupeni yllättävän nopeasti, kuten myös oluet ja lähdimme melko suurella porukalla Mischmasch-klubille. Kyseisen klubin esitanssijoiden muuvit ovat kyllä vertaansa vailla =D Huomaa, että pääsiäinen ja turistikausi lähestyvät, sillä klubi oli kallistunut erittäin paljon sitten viime visiitin ja oluesta joutui maksamaan jo 2,2 euroa, suorastaan ryöstöä! Sunnuntaina olikin sitten vuorossa syventyminen tsekin kielioppiin, sekä tsekin lelumarkkinoiden alysointiin International Retailing kurssia varten.


Karlstejn.


Petra, Daniel ja Noemi linnan sisäpihalla.


Sangria etkot Jarov G huone 1221.


Mitja ja Petra Mischmasch:n pyörteissä.

Ensi viikolla onkin pääsiäinen ja Ossi tulee vierailulle ke-to. Luc lähtee Damiin käymään viikonlopuksi, joten pääsiäisen ajan Luc:n kasvokuva näyttää dormikortissa taas vähän erilaiselta =)

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Sangriaa, eläköön!!!!!