maanantai 21. huhtikuuta 2008

Oopperaa ja luontomatkailua

Maanantaina Krakowasta paluun jälkeen lähdettiin illalla Oopperaan, oli meikäläisen ensimmäinen kokemus kyseisestä taiteenlajista. Kappale oli nimeltään Carmen ja on kai sitten aika kuuluisa. Ehkä johtui huonoista yöunista, mutta 3 tunnin setin aikana meinasin aika monta kertaa nukahtaa ja varsinkin toisella puoliajalla oli tekemistä, ettei pää nuokkunut tiuhaan tahtiin =) Mutta nyt voin sanoa, että olen kultturelli ihminen.


Carmen oopperassa

Muuten viikonpäivät kuluivat erittäin vahvasti koulutöiden parissa. International Managementin paprun deadline oli perjantaina ja jouduin paiskimaan kolme päivää kyseisen projektin parissa. Oli muuten ehkä turhin ja tylsin tehtävänanto mitä olen vielä akateemisella urallani kohdannut, onneksi se on nyt takanapäin =) Koulukiireistä huolimatta kävin tiistaina N2N bileissä, joissa esittelymaana oli vuorossa Unkari.

Perjantaina sään ollessa suht hyvä päätimme lähteä käymään Prahan eläintarhassa. Paikka on rankattu seitsemänneksi parhaaksi eläintarhaksi maailmassa ja oli kyllä aikas paljon hienompi kuin Helsingin vastaava. Ehdimme nähdä ehkä puolet koko eläintarhan eläintarjonnasta ja käytimme silti aikaa siellä 5 tuntia. Seuraavaksi vuorossa blogin luonto-osuus eli kuvia Praha Zoo:sta.



Eläintarhassa oleilun jälkeen lähdettiin käymään Mitjan ja Michalin kanssa yliopiston takana sijaitsevassa Beer gardenissa. Illalla kävimme vielä katsastamassa Flora-kauppakeskuksen lähellä sijaitsevan Infinity-baarin, joka oli kuitenkin perjantai-iltana niin täynnä, ettei siellä pystynyt liikkumaan. Hengailtiin siellä kuitenkin pari tuntia, jonka jälkeen lähdimme takaisin viihtyisiin dormeihimme.

Lauantai sujui hyvin pitkälti International Marketingin ryhmätyön parissa, jonka esitys oli tällä viikolla. Projektissa piti tuoda markkinoille jokin uusi tuote, jota ei kyseisessä maassa vielä myydä. Ryhmämme valitse tuotteeksi englantilaiset suklaa- ja kahvioluet ja kohdemaaksi Itävallan. Ahkeran lauantain ja sunnuntaipäivän jälkeen lähdettiin Mitjan ja hänen kaverinsa kanssa katsomaan Bohemia - Brno futisottelua. Bohemia on prahan neljäs futisseura ja on tällä hetkellä liigan häntäpäässä. Seuralla on kuitenkin paljon vannoutuneita kannattajia ja tunnelma pelissä olikin mitä mainioin. Kaiken lisäksi Bohemia voitti kolmantena liigassa olevan Brno:n 3-1.


Bohemian katsomossa

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Kas kummaa valitsitte tuotteeksi bissen :D

Hanna kirjoitti...

Oi, mangusti!